MEDYA ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÜNİVERSİTEMİZ KARİYER MERKEZİ'NDEN İSTİŞARE ZİYARETLERİ

Üniversitemiz Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sümeyra Gazel, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Sevil Zengin, Öğr. Gör. Hasan Kale, mezun birimi koordinatörleri Doç. Dr. Servet Aras ve Dr. Öğr. Üyesi Elçin Dalkılıç Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları ziyaretlerine devam ediyor.

Kariyer Merkezinin faaliyetleri hakkında geri bildirim almak, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin yürüttüğü “staj seferbirliği” programı hakkında detaylı bilgi vermek ve tüm birimlerde zorunlu ders olan “Kariyer Planlama” dersi hakkında gelecek dönem için fikir alış verişinde bulunmak amacıyla Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ başkanlık etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Kariyer ve Mezun Merkezi’ni öğrencilerin kariyer planlamalarına ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamak ve mezunlarına kariyer planlama ve geliştirme alanlarında danışmanlık yapmak noktasında önemsediklerini dile getirerek, Kariyer Merkezinin faaliyetlerinin yüz yüze eğitimle birlikte önemli bir görünürlük kazanacağına dikkat çekti.

Rektörümüz Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisince yürütülen birçok proje ve etkinliğin Mühendislik-Mimarlık Fakültesi kapsamında gerçekleştirildiğini belirterek bu anlamda MMF’nin Kariyer Merkezi ile işbirliğinin oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı.

30.7.2021 11:04 || 816 kez okundu.